7 звичок надзвичайно ефективних людей [Стівен Р Кові] (fb2) читать постранично, страница - 143

- 7 звичок надзвичайно ефективних людей (пер. Олена Любенко) 9.51 Мб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично) - Стівен Р. Кові

 [Настройки текста]  [Cбросить фильтры]

продуктивності та оцінки персоналу для організацій, робочих груп та індивідів. Клієнтами є 90 % компаній зі списку «100 найбільших компаній» за версією журналу «Fortune», понад 75 % зі списку «500 найбільших компаній», тисячі підприємств малого й середнього бізнесу, а також численні урядові організації та освітні установи. Організації та індивіди можуть оцінити продукти й послуги FranklinCovey на корпоративних тренінґах, через ліцензованих посередників, індивідуальні заняття, відкриті семінари, каталоги, понад 140 магазинів роздрібної торгівлі та веб-сайт www.franklincovey.com.

У компанії FranklinCovey працює понад 2000 працівників, які надають професійні послуги, продукти й матеріали 28 мовами в 39 офісах і 98 країнах світу.

Програми й послуги
Огляд та анкета з визначення xQ (засіб, що допомагає лідерам організацій оцінити «коефіцієнт ефективності»).

Семінар «7 звичок надзвичайно ефективних людей».

Семінар «4 дисципліни виконання».

Семінар «У фокусі: досягнення найвищих пріоритетів».

Семінар «4 ролі лідера».

Система «FranklinCovey».

Щоб дізнатися більше

про продукти й послуги компанії FranklinCovey,

відвідайте сайт www.franklincovey.com.

Про автора


Стівен Р. Кові — визнаний у всьому світі експерт у галузі підготовки лідерів, фахівець із питань сім’ї, викладач, консультант організацій і автор, який присвятив себе викладанню основ життя та лідерства, що ґрунтуються на принципах, для розвитку сімей та організацій. Має ступінь магістра ділового адміністрування Гарвардського університету й докторський ступінь університету Бріґема Янґа, де викладав організаційну поведінку та бізнес-менеджмент, також працював керівником відділу внутрішніх зв’язків та помічником президента університету.

Доктор Кові є автором кількох книжок, що здобули загальне визнання, у тому числі міжнародного бестселера «7 звичок надзвичайно ефективних людей», який назвали найвпливовішою книжкою № 1 для бізнесу ХХ століття й однією з десяти найбільш впливових книжок із менеджменту. Її перекладено 38 мовами; в усьому світі було продано понад 15 мільйонів примірників. Серед інших бестселерів: «Насамперед — головне», «Лідерство, засноване на принципах» і «7 звичок надзвичайно ефективних сімей», загалом продано понад 20 мільйонів книжок.

Як батько 9 дітей і дідусь 43 онуків 2003 року отримав від Національної ініціативи батьківства премію «За батьківство», яку вважає своєю найбільш значущою премією. Серед інших здобутків — медаль коледжу Томаса Мора за служіння людству, «Промовець року» (1999), премія Сікха за внесок у справу миру (1998), міжнародна премія «Підприємець року» (1994) і національна премія «Підприємець року» за особливі досягнення у сфері бізнес-лідерства. Журнал «Time» назвав доктора Кові одним із 25 найвпливовіших американців, а декілька університетів надали йому ступінь почесного професора.

Доктор Кові — співзасновник і заступник голови ради директорів компанії FranklinCovey — провідної фірми з надання професійних послуг, що має представництва в 123 країнах. Працівники компанії поділяють світоглядну концепцію доктора Кові, дисципліну й бажання надихати, підносити й надавати інструменти для змін і зростання індивідам та організаціям у всьому світі.

Примітки

1

Елемент схеми захисту в американському футболі (прим. пер.).

(обратно)

2

Гравці команди нападу (прим. пер.).

(обратно)

3

Сліпоглуха американська письменниця, викладач і громадський діяч (прим. пер.).

(обратно)

4

На попередніх сторінках наведено зразок розкладу з «Органайзера 7 звичок». Якщо ви хочете отримати зразок цього розкладу (який ви могли би пристосувати до своєї ситуації), будь ласка, відвідайте нашу веб-сторінку: http://www.franklincovey.com. Також цей розклад можна зробити за допомогою програми Microsoft Schedule+ з додатком Seven Habits (прим. авт.).

(обратно)

5

Деякі деталі цієї історії було змінено, щоб захистити конфіденційність її учасників (прим. авт.).

(обратно)